Информации за испорака

Bite Inc  нуди нарачување и испорака на храна од нашите брендови низ Скопје – Центар, а во блиска иднина и на територијата на целиот град. Испораката е достапна од Понеделник до Петок од 11 до 21 часот. Ако живеете надвор од областа на испорака, ќе се појави порака на екранот и ќе ве извести дека онлајн нарачување нема да биде можноа нарачкиа нарачки

Нашата цел е да обезбедиме најдобра услуга за испорака. За жал, работите не одат секогаш по планираното и на нашата работа влијаат многу фактори, како што се условите во сообраќајот и временските услови. Тие фактори може да не спречат во постигнувањето на нашите цели. Ние ќе се потрудиме вашиот оброк да биде предаден во времето наведено во емаилот што ќе ви пристигне и времето наведено на веб страницата. Тајмингот на вашата нарачка се утврдува со земање во предвид на бројот на нарачки

Bite Inc. © 2022. UKION SHOPS