Кога правите нарачка преку нашата веб страница, добивате потврда на емаил за истата. Ве молиме да се осигурате дека оставате точна емаил адреса, бидејќи на овој начин ќе комуницираме со вас во врска со вашата нарачка. Исто така осигурајте се дека во профилот имате внесено точна адреса и телефонски број, за да биде доставена вашата нарачка на точната локација.

Плаќањето може да биде на при испорака или со (дебитна, кредитна) картичка без дополнителни трошоци од вкупниот износ прикажан за плаќање. Во случај да сакате да ја одбиете Вашата примена нарачка, Ве охрабруваме да не контактирате на телефон или емаил и вашите платени средства ќе Ви бидат вратени од 1 до 5 работни дена на сметка. Повеќе информации во услови за користење.

Bite Inc има за цел да обезбеди квалитетна услуга и ќе биде достапен за контакт во случај да се појави проблем со вашиот оброк или во однос на квалитетот и/или температурата на храната. Ве молиме да не информирате преку емаил или телефон доколку имате какви било коментари во врска со  храната.

Шопинг кошничка

Вашата шопинг кошничка е празна!

Bite Inc. © 2023. UKION SHOPS