За Нас

BiteInc.mк е првата фантом кујна во Македонија и регионот, во која се приготвуваат јадења од повеќе брендови, достапни за испорачка на едно место преку нашата веб страница.

Bite Inc  нуди нарачување и испорака на храна од нашите брендови низ Скопје – Центар, а во блиска иднина и на територијата на целиот град.

Bite Inc. © 2022. UKION SHOPS